Thal Elairas ja sen maantiede

Suuret ja viisaat haltiat sanovat, että Thal Elairas on ollut aina olemassa, ja jumalat ja heidän mukanansa elämä tuli paljon myöhemmin. Ihmisjumalten sanotaan kuitenkin olleen ennen kaikkea ja luoneen maailman. Haltiaviisaat ovat kuitenkin lähinnä totuutta.

Arandil

Kääpiömannut

Suridil

Traidil

 

Haltiakansat

Haltiat olivat kaikista roduista ensimmäisinä Thal Elairasin ja etenkin Arandilin pinnalla. Haltioille on suotu ikuinen elämä pohjanhaltioita lukuunottamatta. Monet puolhaltiatkin elävät kauemmin kuin pohjanhaltiat. Mutta syystä tähän löydät lisää kun kerron näistä roduista sinulle. Yleisesti ottaen haltiat ovat pitkiä ja hoikkia, taitavia niin magiassa kuin jousenkin käytössä. Haltioilla on myös suuri katras jumalia tukenaan.

Suurhaltiat

Pohjanhaltiat

Metsähaltiat

Merihaltiat

Vuorihaltiat

Puolhaltiat

 

Ihmiskansat

Ihmiset ovat tanakampia kuin haltiat ja heillä on suuret kunniakäsitykset, joiden mukaan he elävät. Mutta liian usein kunnia tarkoittaa sodassa menestymistä ja tämä on syynä Arandilin ja muiden mannerten jatkuvaan sotaan. Ihmiset ovat taitavia ratsastajia ja etenkin käyttämään miekkaa ratsun selässä. Ehkä jopa parempia kuin kuuluisat pohjanhaltiaratsukot. Ihmiset eivät juurikaan usko jumaliin, he uskovat itseensä.

Trailthilaiset

Emeraanit

Suriril

 

Kääpiökansat

Kääpiöt ovat lyhyitä ja hurjia taisteluissa. Kääpiöt ovat taitavia seppiä ja rakastavat yli kaiken metallin muokkaamista.

Punaparrat

Mustahiukset

Lohikäärmekääpiöt

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.